Kom in beweging en schrijf je in!

07 SEP 2017

Het programma van de SURF Onderwijsdagen 2017 is bekend! Kom op 7 en 8 november naar het World Trade Center in Rotterdam en doe tijdens de uiteenlopende sessies inspiratie op over hoe je onderwijs op maat kunt realiseren met behulp van ICT. Schrijf je tot en met 23 oktober met korting in!

Onderwijs in beweging

Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Om onderwijs op maat te realiseren, moeten instellingen namelijk processen veranderen, gebaande paden verlaten, kortom in beweging komen. Het programma bevat mooie voorbeelden van instellingen die al in beweging zijn gekomen en op een effectieve, efficiënte en innovatieve manier ICT gebruiken om onderwijs op maat aan te bieden.

Preconferentie 7 november 'Open leermaterialen, de kracht van delen'

We trappen de SURF Onderwijsdagen op dinsdag 7 november af met een preconferentie over open leermaterialen. Tijdens dit ochtendprogramma laten keynotes als Martin Weller,  Anka Mulder en Robert Schuwer je zien hoe hogeronderwijsinstellingen open leermaterialen gebruiken, uitwisselen of maken en krijg je een overzicht van de laatste (technologische) ontwikkelingen op dit gebied.

Congresdag 7 november

Aansluitend op de preconferentie is op dinsdagmiddag 7 november de opening van de eerste congresdag. Naast plenaire sessies zoals de keynote van Timothy McKay, kun je 2 sessierondes met interactieve presentaties en workshops volgen. En Oscar Kneppers laat je in de afsluitende keynote uit je comfortzone komen.

Diner 7 november met thema ‘Open leermaterialen, de kracht van delen’

Kom op dinsdagavond 7 november ook naar het diner dat in het teken zal staan van open leermaterialen.

Congresdag 8 november

Op woensdag 8 november reiken we de SURF Onderwijsawards 2017 uit aan de changemakers in het mbo, hbo en wo en neemt keynote Robbie K. Melton je mee in de wereld van Internet of Everything (IoE). Verder kun je 3 rondes met interactieve presentaties en workshops volgen. Deze dag bevat een aantal specifieke programmaonderdelen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Schrijf je in!

Kom zelf in beweging en schrijf je in! Je kunt je voor onderdelen inschrijven of voor het gehele congres. Tot en met 23 oktober krijg je 25 euro korting op de preconferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag.

Laatste wijziging op 07 sep 2017