Dien je presentatievoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen 2018

22 MRT 2018

SURF organiseert op 6 en 7 november 2018 de SURF Onderwijsdagen voor mbo, hbo en wo. Je vindt er trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Het thema is ‘Zet onderwijs in beweging’. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen met behulp van technologie? Dien dan uiterlijk 22 juni je voorstel in.

De call is gesloten, je kunt geen sessievoorstel meer indienen.

 

Inspirerend programma samenstellen

Ook dit jaar wil SURF samen met het onderwijsveld een inspirerend, interactief programma samenstellen, waarin we willen laten zien hoe technologie kan bijdragen om onderwijs meer op maat aan te bieden. Hoe kan technologie in het onderwijs echt impact hebben op de student en de docent? We zijn op zoek naar inspirerende voorbeelden van instellingen die hun onderwijs op een effectieve en efficiënte manier vernieuwen met behulp van technologie.

Zet met jouw voorstel het onderwijs in beweging

De technologie dendert voort. En willen we als sector niet achterblijven, dan moeten we in beweging komen. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Ben je met onderwijsinnovatie bezig of ken je iemand die dit doet? Kom dan presenteren op de SURF Onderwijsdagen. Je kunt voor verschillende typen sessies een voorstel indienen:

  • Demo-sessie: het demonstreren van een product, bijvoorbeeld een app die is gemaakt.
  • Good practice-sessie: het delen van een casus waarin je beschrijft hoe een vraagstuk is opgelost.
  • Presentatie: het delen van specifieke kennis of visie over een thema.
  • Workshop: alle deelnemers zijn actief bezig tijdens deze sessie. Denk aan het individueel of in groepjes uitwerken van een (onderwijs)ontwerp, het toepassen van een model, etc.
  • Discussie-sessie: een discussie/gesprek over een themalijn van de SURF Onderwijsdagen (meer info hierover vind je in het formulier).

Dien je voorstel in

Dien uiterlijk 22 juni voor 12.00 uur je voorstel in. De programmacommissie van de SURF Onderwijsdagen beoordeelt de inzendingen. In juli hoor je of je een sessie kunt verzorgen. De eerste en de tweede spreker van een sessie krijgen ieder 50% korting op de SURF Onderwijsdagen 2018.

Mogelijkheden voor commerciële partijen

Alleen onderwijsinstellingen kunnen sessievoorstellen indienen. Commerciële partijen die een sessie willen verzorgen op de SURF Onderwijsdagen kunnen hierover informatie opvragen.

Meer informatie

Laatste wijziging op 22 jun 2018