20 jaar SURF Onderwijsdagen in 5 vragen - doe mee en win een toegangskaart

30 MEI 2018

Hoe denk je dat het onderwijs er over 20 jaar uitziet? Welke spreker op de SURF Onderwijsdagen van de afgelopen 20 jaar is je bijgebleven? Voor de 20e editie is SURF benieuwd hoe jij hierover – en over een aantal andere zaken – denkt. Dus ben je een keer op de SURF Onderwijsdagen geweest? Vul dan de 5 vragen in en win een toegangskaart!

Jouw ervaringen en inzichten tellen

In november organiseert SURF de 20e editie van de SURF Onderwijsdagen. Een mooie mijlpaal, waar we op verschillende manieren bij stilstaan. En jouw ervaringen en inzichten nemen we graag mee. Het maakt niet uit of je 1 of 2 keer bent geweest of alle 19 edities hebt bijgewoond: iedereen die de SURF Onderwijsdagen een keer heeft bezocht, kan de vragen invullen. De antwoorden op de vragen komen op verschillende manieren terug in het programma. Zo zullen (een aantal van) de muzieknummers bijvoorbeeld te horen zijn tijdens de borrel en krijgen een aantal veelgenoemde sprekers bijvoorbeeld een plaats in de terugblik.

Maak kans op een toegangskaart voor de SURF Onderwijsdagen 2018

Dus ga naar de vragen en vul ze in. Dat kan tot uiterlijk 28 juni. Invullen kan anoniem, maar als je je e-mailadres achterlaat (optioneel!), ding je mee naar een toegangskaart voor beide dagen van de 20e editie van de SURF Onderwijsdagen op 6 en 7 november, ter waarde van 400 euro. De verloting vindt plaats op maandag 2 juli. De winnaar ontvangt op die dag hierover een e-mail. 

Laatste wijziging op 31 mei 2018