2 voor de prijs van 1: 24 uur korting op je inschrijving voor de SURF Onderwijsdagen 2018!

14 JUN 2018

Op 6 en 7 november organiseert SURF de 20e editie van de SURF Onderwijsdagen. En wie jarig is, trakteert! En dat doen we met een kortingsactie: 2 voor de prijs van 1. Meld je voor vrijdag 15 juni 12.00 uur aan en neem je collega, je partner of wie je wilt, mee voor de prijs van 1 persoon. We geven in totaal 50 actiekaarten weg, wees er snel bij!

Deze actie is verlopen. Je kunt je niet meer aanmelden voor een kortingskaart.
Wel kun je tot en met 15 oktober gebruikmaken van de vroegboekkorting.

 

2 voor de prijs van 1

Met deze kortingsactie krijg jij én degene die je meeneemt ieder 50% korting op de toegang van de SURF Onderwijsdagen 2018. Let op: deze kortingsactie is geldig tot vrijdag 15 juni 2018 12.00 uur.

 • 1 dag: je betaalt 112,50 euro per persoon in plaats van 225 euro
 • 2 dagen: je betaalt 200 euro per persoon in plaats van 400 euro

Hoe doe je mee?

 • Stuur vóór 15 juni 2018 12.00 uur een e-mail naar owd@surf.nl met daarin je naam, je e-mailadres en of je 1 of 2 dagen naar de SURF Onderwijsdagen wilt komen. De eerste 50 aanmelders ontvangen vrijdag 15 juni een mail.
 • Win je? Dan ontvang je vrijdag 15 juni een mail met kortingscodes voor jezelf en degene die je meeneemt. Jij en degene die je meeneemt moeten je uiterlijk vrijdag 22 juni inschrijven.

Spelregels en andere belangrijke informatie over deze actie

 • Je mag helemaal zelf weten wie je meeneemt: bijvoorbeeld een collega van je eigen of van een andere instelling, je partner of je studerende zoon of dochter. Vanuit privacy-oogpunt mogen wij niet vragen wie je meeneemt en/of deze persoon benaderen: dus mail zijn/haar naam en gegevens niet!
 • Als je je aanmeldt, moet je aangeven of je 1 of 2 dagen wilt komen.
 • Degene die je meeneemt, gaat hetzelfde aantal dagen als jij. Het is niet mogelijk dat jij 1 dag gaat en degene die je meeneemt 2 dagen.
 • De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Er zijn in totaal 50 actiekaarten - voor in totaal dus 100 mensen - beschikbaar, op=op.  
 • Als je wint, ontvang je vrijdag 15 juni een mail met daarin de kortingscodes voor jou en degene die je meeneemt. Ook als je niet wint, krijg je bericht.
 • Je moet zelf de mail met daarin de kortingscodes doorsturen naar degene die je meeneemt.
 • Jij en degene die je meeneemt zijn ieder voor zich verantwoordelijk voor de daadwerkelijke inschrijving. Zorg ervoor dat jullie je uiterlijk 22 juni hebben ingeschreven met de code die je hebt ontvangen. Als je te laat bent, vervalt de code en daarmee het recht op deze korting.
 • De actie is exclusief de kosten voor het diner (50 euro) op dinsdagavond 6 november. Je kunt je daarvoor uiteraard wel aanmelden. Vink het diner aan bij je inschrijving. De kosten voor het diner worden dan opgeteld bij de actieprijs.
 • Let op: je betaalt direct bij inschrijving voor deze actie van de SURF Onderwijsdagen, met iDEAL of creditcard. Jij en de persoon die je meeneemt, krijgen na afronding van je inschrijving een factuur voor 50% van de prijs (zie de prijzen hierboven).

Programma SURF Onderwijsdagen 2018

Voordat je je aanmeldt begrijpen we dat je graag wilt weten wat je kunt verwachten op deze 20e editie. Achter de schermen zijn we druk bezig met het programma. We lichten vast al een tipje van de sluier op.

Meer informatie

Laatste wijziging op 15 jun 2018