De laatste ins en outs!

02 NOV 2018

Volgende week is het zo ver. Dan zijn de SURF Onderwijsdagen! In dit bericht zetten we de laatste ins en outs voor je op een rij.

Het laatste nieuws

Maak kennis met de Sticky Campus! Een mobiele, digitale onderwijsruimte waarin online samenwerken centraal staat. Op het netwerkplein kun je terecht voor demo's.

Bekijk de top 3 genomineerden voor de SURF Onderwijsawards 2018. Tijdens het feestelijke diner op dinsdag 6 november maakt SURF de winnaars van de SURF Onderwijsdagen 2018 bekend.

Lancering versnellingsteams Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. In 2019 start het vierjarig programma Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. Op woensdagochtend 7 november kun je kennismaken met de aanvoerders van de versnellingsteams die dit programma gaan uitvoeren.

Bekijk het overzicht van partners van de SURF Onderwijsdagen 2018. Je kunt dit jaar op het netwerkplein kennismaken met zo’n 30 leveranciers. We zijn blij met Microsoft als hoofdsponsor, Presentations2Go als online videopartner en de vele andere partners. 

En verder:

  • kun je je telefoon opladen door in beweging te komen. Hoe? Dat zie je vanzelf!
  • vergeten we uiteraard de innerlijke mens niet. Naast lunch, koffie en thee, kun je genieten van Bossche bollen, worstenbroodjes en home made kokoslekkernijen van Madame Cocos.
  • is er aansluitend op het diner op 6 november een feestje! Want als je jarig bent, moet je dat vieren!

Schrijf je in, het kan nog steeds!

Heb je je nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds! Ook op dinsdag en woensdag kan dat nog. Je kunt dan ter plekke het bedrag pinnen. Het diner is helaas volgeboekt.

Praktische tips

Heb je je al ingeschreven? Hieronder nog een paar praktische tips:

Hoe kom je er?

Vanaf station ’s-Hertogenbosch is het circa 10 minuten lopen naar Congrescentrum 1931. Voor de mensen die wat slechter ter been zijn rijden er pendelbusjes van het station naar Congrescentrum 1931 en vice versa. Een overzicht:

  • di en wo: van 8.45 tot 9.30 uur van station ’s-Hertogenbosch naar Congrescentrum 1931
  • di en wo: van 17.20 tot 18.20 uur van Congrescentrum 1931 naar station ’s-Hertogenbosch
  • di: van 21.15 tot 00.00 uur van Congrescentrum 1931 naar het station en Van der Valk hotel Vught

Hoe inchecken?

Om het inchecken bij aankomst vlot te laten verlopen, is het handig dat je je registratie met QR-code bij de hand hebt. Die heb je bij aanmelding ontvangen. Je hoeft je aanmelding niet te printen, scannen vanaf je mobiel is ook mogelijk.

Den Bosch, Den Bosch!

Ben je de afgelopen jaren naar de SURF Onderwijsdagen geweest? Ga dan niet op de automatische piloot naar het WTC in Rotterdam, maar reis naar Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch!

We hopen dat je er net als wij zin in hebt en we zien je graag volgende week op de SURF Onderwijsdagen 2018!

Laatste wijziging op 02 nov 2018