Over de SURF Onderwijsdagen

SURF organiseerde op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs (hbo en wo) in het World Trade Center in Rotterdam. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron voor deze sectoren op het gebied van onderwijs en ICT.

Programma

Dit jaar bestond het programma van de SURF Onderwijsdagen uit een preconferentie over het onderwerp open leermaterialen en een centraal programma waarbij de focus lag op onderwijs in beweging. Ook  het diner op de dinsdag stond in het teken van open leermaterialen. Alle programmaonderdelen waren toegankelijk voor het mbo, hbo en wo.

De SURF Onderwijsdagen 2018

De 20e editie van de Onderwijsdagen in 2018 vindt begin november 2018 plaats. De exacte data zijn nog niet bekend. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en volg de SURF Onderwijsdagen op Twitter.

Voor wie?

Mensen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ICT en daarom willen weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken. De SURF Onderwijsdagen is bedoeld voor bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, onderwijsmanagers, docenten en studenten uit het mbo, hbo en wo.

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek en brengt ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie. De SURF-organisatie bestaat uit de SURF-holding en drie werkmaatschappijen: SURFnet, SURFmarket en SURFsara.

Laatste wijziging op 09 nov 2017