Over de SURF Onderwijsdagen

SURF organiseert op 6 en 7 november 2018 de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn de inspiratiebron voor deze sectoren op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT.

Voor wie?

Mensen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ICT en daarom willen weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiƫnter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken. De SURF Onderwijsdagen zijn bedoeld voor bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, programmamanagers onderwijsinnovatie, onderwijsmanagers en docenten uit het mbo, hbo en wo.

20 jaar SURF Onderwijsdagen

Dit jaar vindt de 20e editie van de SURF Onderwijsdagen plaats. We blikken terug op 20 jaar onderwijsinnovatie met ICT: wat dachten we 20 jaar geleden wat de toekomst zou brengen? En waar staan we nu, anno 2018? Ook kijken ook vooruit: welke kansen en uitdagingen brengt de toekomst op het gebied van onderwijsvernieuwing? En wat hebben instellingen en docenten nodig om te kunnen vernieuwen? Net als voorgaande jaren worden het 2 dagen boordevol interactieve sessies, afgewisseld met inspirerende nationale en internationale keynotes en volop gelegenheid om te netwerken met je collega's uit het onderwijsveld. Het is ook een editie met een feestelijk tintje!

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek en brengt ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie. De SURF-organisatie bestaat uit de SURF-holding en 3 werkmaatschappijen: SURFnet, SURFmarket en SURFsara.

Laatste wijziging op 13 sep 2018