Over de SURF Onderwijsdagen

SURF organiseert op 6 en 7 november 2018 de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn de inspiratiebron voor deze sectoren op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT.

Voor wie?

Mensen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ICT en daarom willen weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiƫnter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken. De SURF Onderwijsdagen zijn bedoeld voor bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, programmamanagers onderwijsinnovatie, onderwijsmanagers en docenten uit het mbo, hbo en wo.

20 jaar Onderwijsdagen

SURF organiseert dit congres over onderwijsinnovatie al sinds 1998. Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2018 staan we hier zeker bij stil. Het wordt een feestelijke editie!

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek en brengt ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie. De SURF-organisatie bestaat uit de SURF-holding en 3 werkmaatschappijen: SURFnet, SURFmarket en SURFsara.

Laatste wijziging op 03 apr 2018