Partners SURF Onderwijsdagen

De SURF Onderwijsdagen 2017 wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met verschillende partners en start-ups. Bekijk het overzicht hieronder.

Partners

Dit zijn de partners van de SURF Onderwijsdagen 2017. Je kunt deze partners spreken op het Netwerkplein tijdens pauzes. Ook verzorgen enkele partners sessies. 

 

Eduarte

 

 

 

 

 

Eurekos

paragin-logo

 

Kryt-labbuddy-logo

 

 

 

Joh.Enschedé Amsterdam Diploma Services

Studystore

Avit

 

 

Teelen
   

 

Online Video Partner


 

Start-ups

Dit zijn de start-ups van de SURF Onderwijsdagen 2017. Je kunt deze start-ups spreken op het Netwerkplein tijdens pauzes.

Doetank


Teacher-Toolbox
VRmaster    


iWRITER: Digitaal werken in de Cloud

Steeds meer onderwijsinstellingen ‘verhuizen’ net als veel bedrijven naar de cloud. Projecten als 'digitaal werken' zijn initiatieven die bij verschillende onderwijsinstellingen hoog op de agenda staan. Tevens spelen ontwikkelingen als internationalisering en AnyPlace AnyTime ook een belangrijke rol, die Microsoft door middel van onder andere Office 365 binnen veel onderwijsinstellingen implementeert en aanbeveelt. Maar ook het imago van een (hoge)school en universiteit begint steeds belangrijker begint te worden.

Het nieuwe digitale werken

Digitaal werken is een middel om de processen te harmoniseren en efficiënter en goedkoper uit te voeren, waarbij de primaire processen optimaal kunnen worden ondersteund en de kwaliteit van de informatievoorziening wordt verhoogd. De complexiteit van de informatievoorziening neemt toe door toenemende instellings-overstijgende samenwerkingen, aandacht voor valorisatie, internationalisering en digitalisering van processen. Een belangrijk aandachtspunt bij digitaal werken is, zeker binnen het kader van documenten creëren, het gebruik van een uniforme Enterprise Document Output Management applicatie. Deze moet ervoor zorgen dat documentcreatie in brede zin, op basis van de bestaande huisstijl gefaciliteerd wordt. Binnen het onderwijs zijn documenten immers een belangrijke drager van informatie; intern binnen de organisatie maar ook van, naar en tussen studenten. Als onderwijsinstelling kun je het verschil maken door je communicatie op professionele en efficiënte wijze in te richten. Maar hoe zorg je voor een eenduidige en professionele uitstraling van je communicatie uitingen? <
Lees het volledige artikel 'Digitaal werken in de Cloud'.

Meer informatie

Bovenstaande kennis is afgelopen jaar gedeeld door partner iWRITER. Maar ook tijdens deze editie van de SURF Onderwijsdagen zullen de onderwerpen Digitaal Werken en Office 365 voor het onderwijs uitvoerig belicht worden door de partners van de SURF Onderwijsdagen.

Laatste wijziging op 05 nov 2017