Sticky Campus

Maak kennis met de Sticky Campus! Het is een mobiele, digitale onderwijsruimte waarin online samenwerken centraal staat. Tijdens de SURF Onderwijsdagen kon je op het netwerkplein terecht voor demo’s. Na de SURF Onderwijsdagen strijkt deze roadshow voor tot en met 30 november neer op de Universiteit Utrecht.

Wat is de Sticky Campus?

De Sticky Campus is een digitale onderwijsruimte die elke 2 jaar wordt vernieuwd met de nieuwste technieken. De kracht van de Sticky Campus is dat ze een paar weken op 1 plek blijft en docenten zelf kunnen experimenteren met de technieken en kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn op didactisch vlak. Het draait niet alleen om de techniek en inrichting, maar deze maakt het wel mogelijk om onderwijskundige vernieuwing toe te passen.

Bekijk de demo’s van Sticky Campus

De vernieuwde Sticky Campus stond op 6 en 7 november op de SURF Onderwijsdagen.

Programma Sticky Campus: vrije inloop en workshops

Wil je meer zien en ervaren? De Sticky Campus verhuist na de SURF Onderwijsdagen tot en met 30 november naar de campus van Universiteit Utrecht. Er is vrije inloop, waarbij je met of zonder studenten langs kunt komen om te experimenteren en te onderzoeken welke mogelijkheden deze technologie je brengt. Daarnaast is er een programma samengesteld met enkele workshops.

Meer informatie

Laatste wijziging op 15 nov 2018