Terugblik op inspirerende SURF Onderwijsdagen 2017

Op 7 en 8 november waren de SURF Onderwijsdagen 2017 in Rotterdam. In 2 dagen werden bijna 850 unieke bezoekers geïnspireerd tijdens 15 plenaire sessies en 50 parallelsessies verdeeld over 7 thema’s. Lees meer over de hoogtepunten en kijk de video's en presentaties terug.

Hoogtepunten

Lancering stappenplan  

Accept third party cookies to view this content.

Lancering stappenplan Beleid voor open leermaterialen. Ga zelf aan de slag en meld je aan voor de leergang in 2018.   Kwartiermaker Rob Fastenau spreekt boodschap uit aan deelnemers van de preconferentie over versnellen van open onderwijs.
     
 
Overhandiging van nieuwe Versnellingsagenda voor onderwijsinnovatie aan Marcelis Boereboom van OCW.   Uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2017: Pieter Cornelissen, Jacco Jasperse, Hester Jelgerhuis (postuum) en Felienne Hermans.

 

Herbeleef de SURF Onderwijsdagen 2017

Heb je de SURF Onderwijsdagen 2017 gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Bekijk video's, presentaties en andere publicaties.

Video's

Preconferentie Open leermaterialen - de kracht van delen

SURF Onderwijsdagen - dag 1

SURF Onderwijsdagen - dag 2

Presentaties

De ruim 50 parallessessierondes waren verdeeld over 7 thema’s: online en blended onderwijs, digitaal toetsen, learning analytics, digitale leeromgeving, open onderwijsmaterialen, onderwijslogistiek en nieuwe technologieën. De presentaties van deze sessies en enkele plenaire sessies vind je op Slideshare

Blogs van Edubloggers

Vlogs

Publicaties

Over de SURF Onderwijsdagen

Op 7 en 8 november organiseerde SURF de SURF Onderwijsdagen 2017 in het World Trade Center in Rotterdam. Het programma bestond uit een preconferentie gevolgd door een centraal middagprogramma, een diner en nog een congresdag met een centraal programma. De preconferentie en het diner op 7 november stonden in het teken van 'open leermaterialen, de kracht van het delen’. Beide congresdagen waren voor het mbo, ho en wo. Het thema van de SURF Onderwijsdagen 2017 was onderwijs in beweging.

Blijf op de hoogte!

De 20e editie van de Onderwijsdagen in 2018 vindt plaats op 6 en 7 november 2018. Houd deze website in de gaten voor meer informatie, en volg de SURF Onderwijsdagen op Twitter.

Laatste wijziging op 13 jun 2018