Terugblik op feestelijke SURF Onderwijsdagen 2018

Op 6 en 7 november waren de SURF Onderwijsdagen 2018 in Den Bosch. De ruim 900 unieke bezoekers konden in deze feestelijke 20e editie 2 dagen lang hun hart ophalen op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Naast interessante keynotes, waren er bijna 80 parallelsessies verdeeld over 7 thema’s. Bekijk de hoogtepunten, video’s en presentaties.

Hoogtepunten

Accept third party cookies to view this content.

 

Accept third party cookies to view this content.

De presentatie van de teams en hun aanvoerders bij de start van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT   In de Wacky Learning Space (WLS) konden de deelnemers van de SURF Onderwijsdagen 2018 hun vragen – en die van anderen – in sneltreinvaart te lijf.
     
 
Uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2018: Maksut Gavaz, Sharon Klinkenberg, Anja Oskamp, Ashwin Brouwer en Nico Juist   Welk type onderwijsinnovator ben jij? Op het netwerkplein konden bezoekers de Type Indicator Innovator doen. Doe de test nu online!

 

Herbeleef de SURF Onderwijsdagen 2018

Heb je de SURF Onderwijsdagen 2018 gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Bekijk de presentaties, lees de publicaties die zijn gelanceerd en lees de blogs.

Livestreams dinsdag 6 november

Livestreams woensdag 7 november

Er is geen toestemming om de livestream van keynote van Deborah Nas over Disruptieve technologieën in het onderwijs beschikbaar te stellen.

Presentaties

De ruim 80 parallessessierondes waren verdeeld over 7 thema’s: online en blended onderwijs, digitaal toetsen en beoordelen, studiedata, digitale leeromgeving, digitale leermaterialen, flexibilisering van het onderwijs en nieuwe technologie. De presentaties van deze sessies en enkele plenaire sessies vind je op SlideShare

Blogs

Publicaties

Over de SURF Onderwijsdagen

SURF organiseerde op 6 en 7 november 2018 de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn de inspiratiebron voor deze sectoren op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Het thema was onderwijs in beweging.

Blijf op de hoogte!

De SURF Onderwijsdagen 2019 vinden plaats op 5 en 6 november, wederom in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Houd deze website in de gaten voor meer informatie, en volg de SURF Onderwijsdagen op Twitter.

Laatste wijziging op 17 jan 2019