Nieuws

 

 • Kom in beweging en schrijf je in!

  Nieuws - Het programma van de SURF Onderwijsdagen 2017 is bekend! Kom op 7 en 8 november naar het World Trade Center in Rotterdam en doe tijdens de uiteenlopende sessies inspiratie op over hoe je onderwijs op maat kunt realiseren met behulp van ICT. Schrijf je tot en met 23 oktober met korting in!

 • Programmacontouren SURF Onderwijsdagen 2017 bekend

  Nieuws - Kom op 7 en 8 november naar de SURF Onderwijsdagen voor mbo, hbo en wo in het WTC Rotterdam. Met trends en ontwikkelingen voor onderwijs en ICT brengen we onderwijs in beweging. 2 dagen vol met inspiratie om je onderwijs meer op maat aan te bieden. De programmacontouren worden zichtbaar en de eerste keynote is inmiddels bekend.

 • Kom in beweging en dien je sessievoorstel in!

  Nieuws - Om het programma van de SURF Onderwijsdagen goed aan te laten sluiten op het onderwijsveld, zijn we op zoek naar presentatievoorstellen. Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Wij brengen je daarom graag in beweging om je voorstel in te dienen. Dit kon t/m 23 juni 12:00 uur.

 • Dien je presentatievoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen

  Nieuws - SURF organiseert op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor mbo en ho. Je vindt er trends en ontwikkelingen voor onderwijs en ICT om onderwijs meer op maat aan te bieden. Dit jaar staat ‘onderwijs in beweging’ centraal. Heb jij inspirerende ideeën om het onderwijs in beweging te krijgen? Dien uiterlijk 23 juni een presentatievoorstel in.

 • Dé Onderwijsdagen worden de SURF Onderwijsdagen in 2017

  Nieuws - SURF organiseert op 7 & 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs (hbo en wo). Kennisnet zal voor het voortgezet onderwijs (vo), primair onderwijs (po) en mbo op ander een moment een evenement organiseren. Vanwege deze wijziging verandert de naam Dé Onderwijsdagen in de SURF Onderwijsdagen.

 • Terugblik: inspiratie en nieuwe inzichten tijdens Dé Onderwijsdagen 2016

  Nieuws - Op 7, 8 en 9 november waren Dé Onderwijsdagen 2016 in het World Trade Center in Rotterdam. In 3 dagen werden ruim 1450 unieke bezoekers geïnspireerd in meer dan 90 interactieve sessies. Bekijk de terugblik en vul de enquête in.

 • Congresdag po en vo: sterke afsluiting van Dé Onderwijsdagen

  Nieuws - Dé Onderwijsdagen 2016 zijn op 9 november afgesloten met de congresdag voor het primair en voortgezet onderwijs. Bezoekers zijn in interactieve presentaties en workshops bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT.

 • Mogelijkheden voor onderwijs op maat tijdens congresdag mbo en ho

  Nieuws - Tijdens de congresdag voor mbo en ho zijn veel onderwerpen aan bod gekomen. Als bezoeker kon je je eigen programma samenstellen door naast plenaire sessies van onder andere Jet Bussemaker en Tony Crabbe sessies binnen themalijnen te volgen.

 • Inspirerende presentaties en publicaties bij preconferentie en Trending Dinner

  Nieuws - Vandaag, op maandag 7 november, trapten we Dé Onderwijsdagen af met een preconferentie over de digitale leeromgeving. We sloten de dag af met het Trending Dinner. De preconferentie en het Trending Dinner waren gericht op het volledige onderwijsveld.

 • In gesprek en aan de slag tijdens Dé Onderwijsdagen 2016

  Nieuws - Over een kleine maand is het zover: op 7, 8 en 9 november zijn Dé Onderwijsdagen 2016! Bezoek workshops en interactieve sessies, en neem deel aan activiteiten op het Netwerkplein. Bekijk de animatie.

 • Dé Onderwijsdagen 2016: wat kun je verwachten?

  Nieuws - Tijdens Dé Onderwijsdagen 2016 staat het thema onderwijs op maat centraal. Tijdens plenaire sessies, interactieve presentaties en (hands-on) workshops krijg je een update én ga je in gesprek over dit onderwerp. Bekijk het programma en lees de blogs.

 • Ga tijdens Dé Onderwijsdagen in gesprek over onderwijs op maat

  Nieuws - In het programma van Dé Onderwijsdagen 2016 staat interactie centraal. In hands-on workshops, interactieve presentaties en plenaire sessies word je uitgedaagd om mee te denken over de toekomst van onderwijs op maat.

 • Inspirerende plenaire sessies tijdens Dé Onderwijsdagen 2016

  Nieuws - In het programma van Dé Onderwijsdagen 2016 zijn verschillende plenaire presentaties, waaronder keynotes, opgenomen. Onder andere Ruud Veltenaar, Nico Juist, Jan-Peter Bogers, Tony Crabbe, Iris Vis en Eric Razenberg verzorgen plenaire sessies op 7, 8 en 9 november.

 • Trending Dinner op Dé Onderwijsdagen 2016

  Nieuws - SURF en Kennisnet voegen een uniek element toe aan Dé Onderwijsdagen 2016: een Trending Dinner. Tijdens dit diner op maandag 7 november kun je in een informele setting met collega’s van gedachten wisselen over trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT. Daarnaast zorgen verrassende intermezzo’s voor inspiratie.

 • Schrijf je in voor Dé Onderwijsdagen 2016

  Nieuws - De inschrijving voor Dé Onderwijsdagen 2016 is geopend. Op 7, 8 en 9 november gaan we met bezoekers uit het gehele onderwijsveld in gesprek over onderwijs op maat. Hoe kunnen we onderwijs gepersonaliseerder en flexibeler maken?