Pieter Cornelissen, Jacco Jasperse, Hester Jelgerhuis (postuum) en Felienne Hermans winnen SURF Onderwijsawards 2017

08 NOV 2017

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn de SURF Onderwijsawards uitgereikt aan mensen die het verschil maken in onderwijsinnovatie. De winnaars van 2017 zijn Pieter Cornelissen (Hogeschool Utrecht), Jacco Jasperse (HZ), Hester Jelgerhuis - postuum (SURF en Een Leven Lang Leren Academie) en Felienne Hermans (TU Delft).

v.l.n.r. Pieter Cornelissen, GJ van Pijkeren (partner Hester Jelgerhuis), Paul Rullmann, Felienne Hermans en Jacco Jasperse

Changemakers tillen onderwijs naar hoger plan

De 4 changemakers zijn volgens hun collega’s degenen die met de inzet van ICT-middelen het onderwijs naar een hoger plan tillen en daarmee voor anderen de weg banen naar effectiever en efficiënter onderwijs. Tijdens de SURF Onderwijsdagen overhandigde Paul Rullmann, voorzitter van SURF en juryvoorzitter van de Onderwijsawards een trofee aan de winnaars. Bij elk van de winnaars heeft Rullmann uitgebreid stilgestaan bij de bijdragen die zij ieder leveren aan het onderwijsveld in binnen- en buitenland.

Winnaars in 4 categoriëen

De SURF Onderwijsawards 2017 werden uitgereikt in de categorieën bestuurder, ICT-professional, onderwijsadviseur en docent.

Lees meer over de winnaars en bekijk de video's:

Meer informatie

 

Laatste wijziging op 08 nov 2017